Dziś śpieszymy z odpowiedzią na pytanie czy nasza nowa książka to zwykła bajka o słoniach? Z pewnością NIE-zwykła! Bo czy w zwykłej bajce słonie uwielbiałyby stawać do góry nogami? I czy w zwykłej bajce znalazłyby w trawie talon na balon? Cztery kolorowe słonie, jeden bajkopisowy prezes lat 7, jedna kreatywna dusza autorki i magiczny pędzel ilustratorki @agatakrzyzanowskailustrator - wespół zespół stworzyliśmy bajkę, która rozbawi, rozśmieszy, ale i poruszy! #wydawnictwobajkopis #bajkopis #wydawnictwodladzieci #książkakartonowa #ksiazkidladzieci #nowość #zapowiedź #czytamydzieciom #czytamy #zapowiedziksiążkowe #dladzieci #książkakartonowa #ksiazkadladzieci #booksforkids #booksforchildren #bajka #doczytania #przedsprzedaż #poczytajmimamo #słoniewbalonie
2020-04-29, 07:53